In gesprek met...


‘Maatschappelijke ontwikkelingen mogen we niet negeren’


“Goed gefrituurd, da’s lekker genieten.“ De slogan van ProFri laat aan duidelijkheid niets te wensen over? Maar wat is het nu eigenlijk voor een vakvereniging?

Read More

‘We willen impact creëren’


Dutch Cuisine wil de Nederlandse keuken, onze eetcultuur en de verduurzaming van onze voedselproductie een gezicht én een podium geven. Nationaal en internationaal. De beweging is één van de partners van Snackbar van de Toekomst. Een gesprek met medeoprichter Bas Cloo.

Read More

‘We willen verrassen met vernieuwende ijsconcepten’


De trend naar puur en gezond wordt ook in het ijssegment steeds meer zichtbaar. Niet in de laatste plaats dankzij de inspanningen van Future Icecream. Voor Snackbar van de Toekomst stelde de distributeur van innovatieve ijsconcepten een mooi assortiment samen.

Read More

‘Superfoods liggen binnen handbereik’


Geboren uit een gezamenlijke passie voor graan heeft De Graanrepubliek een heldere missie: oude Groninger graansoorten opnieuw op de kaart zetten. Waarom eigenlijk en vanwaar de samenwerking met Snackbar van de Toekomst?

Read More

Voor veel kinderen is het een ver-van-mijn-bedshow


Verantwoorde en groene keuzes leren maken. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Jongeren zijn tenslotte de change makers van morgen. En dus toog Marco Agema van Snackbar van de Toekomst op donderdag 7 maart 2019 naar Emmen om een gastles over duurzaamheid te geven aan groep 8c van OBS De Lisdodde. De klas van zijn dochter Jade.

Read More

Iedere verandering moet ergens beginnen


‘Al onze sauzen zijn bereid met natuurlijke grondstoffen’, benadrukt Wim Dijk. ‘Als het gaat om kwaliteit doen we geen concessies.’

Read More