In gesprek met...


In deze rubriek gaat de Snackbar van de Toekomst in gesprek met onze partners, leveranciers en afnemers!

‘Immer Wach, oftewel: altijd wakker voor duurzaamheid’


“Het concept van Fritz-Kola sluit goed aan op de filosofie van Snackbar van de Toekomst,” zegt regiomanager Willem Thies. “Niet zomaar is een selectie van onze dranken te vinden in hun productencatalogus.”

Meer lezen

Kennismaken met Lisa Gengler


Hoi, mijn naam is Lisa Gengler en ik heb het afgelopen half jaar stagegelopen bij Snackbar van de Toekomst. Hier heb ik samen met Marco gewerkt aan verschillende projecten.

Meer lezen

Kennismaken met Stagiaire Alessandra


Hallo! Mijn naam is Alessandra Soto en ik ben stagiaire bij Marco Agema, projectleider van Snackbar van de Toekomst. Ik ben 4e jaar student bij de opleiding Voeding en Diëtetiek bij de Hanzehogeschool.

Meer lezen

‘Met lef en brutaliteit kun je heel ver komen’


Het Alfa-college wil zich in Noord-Nederland nog nadrukkelijker profileren rondom thema’s als sport, bewegen, vitaliteit en veiligheid. Om die ambitie waar te maken werd de samenwerking gezocht met onder meer Snackbar van de Toekomst.

Meer lezen

‘Maatschappelijke ontwikkelingen mogen we niet negeren’


“Goed gefrituurd, da’s lekker genieten.“ De slogan van ProFri laat aan duidelijkheid niets te wensen over? Maar wat is het nu eigenlijk voor een vakvereniging?

Meer lezen

‘We willen impact creëren’


Dutch Cuisine wil de Nederlandse keuken, onze eetcultuur en de verduurzaming van onze voedselproductie een gezicht én een podium geven. Nationaal en internationaal. De beweging is één van de partners van Snackbar van de Toekomst. Een gesprek met medeoprichter Bas Cloo.

Meer lezen

‘We willen verrassen met vernieuwende ijsconcepten’


De trend naar puur en gezond wordt ook in het ijssegment steeds meer zichtbaar. Niet in de laatste plaats dankzij de inspanningen van Future Icecream. Voor Snackbar van de Toekomst stelde de distributeur van innovatieve ijsconcepten een mooi assortiment samen.

Meer lezen

‘Superfoods liggen binnen handbereik’


Geboren uit een gezamenlijke passie voor graan heeft De Graanrepubliek een heldere missie: oude Groninger graansoorten opnieuw op de kaart zetten. Waarom eigenlijk en vanwaar de samenwerking met Snackbar van de Toekomst?

Meer lezen

Voor veel kinderen is het een ver-van-mijn-bedshow


Verantwoorde en groene keuzes leren maken. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Jongeren zijn tenslotte de change makers van morgen. En dus toog Marco Agema van Snackbar van de Toekomst op donderdag 7 maart 2019 naar Emmen om een gastles over duurzaamheid te geven aan groep 8c van OBS De Lisdodde. De klas van zijn dochter Jade.

Meer lezen

Iedere verandering moet ergens beginnen


‘Al onze sauzen zijn bereid met natuurlijke grondstoffen’, benadrukt Wim Dijk. ‘Als het gaat om kwaliteit doen we geen concessies.’

Meer lezen