Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Promo auto-deel project in Tolbert

september 26 @ 1:00 pm - 5:00 pm

Autodelen is helemaal van nu! Geen bezit meer maar gebruik. Je ziet in de straten van bijvoorbeeld een stad als Groningen de vele scooters van GO en Felyx staan en ook rijden. Jonge mensen die snel gebruik maken om van A naar B te rijden. Lekker met de zomerse temperaturen. Nu het weer omslaat komt juist de deelauto om de hoek en ga relatief goedkoop kilometers maken. O ja, mondkapje verplicht!
In Leek, Zuidhorn, Marum, Grootegast en Tolbert staan zeven elektrische deelauto’s klaar. Maak een account aan in de MobiApp en krijg € 10 rijtegoed. Na goedkeuring ontvang je het tegoed voor je eerste rit. In de app zie je precies waar de dichtstbijzijnde auto staat en wat je per uur en per kilometer betaalt.

Bij Cazemier boerderij in Tolbert kunt u deze dag niet alleen informatie ophalen, maar ook voor een proefrit gaan en ervoor of erna een lekker hapje bij Snackbar van de Toekomst scoren.

Het is tevens de dag van de Paddenstoel, dus iets van paddenstoelen zullen wel op het menu staan en via de Inspiratiewagen worden uitgedeeld! Zie hier ons verslag.

Gegevens

Datum:
september 26
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags: