Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de student

november 17

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every year that begins at 12:00 am on day 17 of november, repeating indefinitely

Deze dag staat op onze Foodkalender omdat wij binnen Snackbar van de Toekomst heel veel samenwerken met verschillende onderwijsinstanties en dus ook met studenten. We hopen studenten te ontmoeten die Snackbar van de Toekomst ook zien als een duurzame speeltuin waar ze lekker vrij kunnen knutselen en over toekomstige routes kunnen gaan nadenken. Net als zij hebben we als doel dat heel veel interessante producten ontwikkeld kunnen worden.
Misschien ook ge├»nteresseerd om als student een bijdrage te hebben binnen de ontwikkeling van een meer verantwoorde voedselketen? Dan is Snackbar van de Toekomst misschien wel een interessante plek om je aan te melden. Contact opnemen kan via [email protected] of via bellen op 06-51000901. Op onze website zijn enkele studenten aan het woord over hun inbreng bij Snackbar van de Toekomst, check daarom:

https://www.snackbarvandetoekomst.nl/kennismaken-met-stagiaire-lisa/

https://www.snackbarvandetoekomst.nl/kennismaken-met-stagiair-alessandra/

Wij staan altijd open om gave projecten met studenten op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het concreet oplossen van een verspillingsvraagstuk. Wij hebben in het verleden al met enkele studentengroepjes samengewerkt waarvan de ontwikkeling van pompoenen patat misschien wel de meest opvallende is. Check onderstaande link voor meer:

https://www.snackbarvandetoekomst.nl/mbo-challenge-voedselverspilling/

Gegevens

Datum:
november 17
Evenement Categorie├źn:
, ,
Evenement Tags:
, , ,