Groningen

Woonforum Groningen


Waar
Peizerweg, Groningen

Wanneer
26 december 2019 t/m 5 januari 2020

Wat

Maandelijks wordt door Bax Bier bij de netwerkbijeenkomst BitterBallenBorrel een organisatie gevraagd om een verhaal te delen ter inspiratie van de aanwezigen.

Onze rol

Op woensdag 23 oktober van 17:00 tot 20:00 stonden wij met onze Inspiratiewagen voor de deur bij Bax Bier te Groningen. Elke 4e woensdag van de maand wordt hier een netwerkborrel georganiseerd die organisaties en individuen vrij kunnen bezoeken met als enige voorwaarde hun eigen drankjes af te rekenen, voor de rest worden de bitterballen ruimhartig rond gedeeld en is er een mogelijkheid om goed te netwerken.

We kwamen niet alleen om het verhaal Snackbar van de Toekomst te delen met de aanwezigen maar ook om hen het te laten proeven aan de hand van 5 verschillende bitterballen die allemaal hun eigen geschiedenis hebben!

Deze 5 bitterballen waren:
1. Coco Thai Vegan (Chef Thor)
2. Vegan Bio (Vegetarische Slager)
3. Hunebedje van Rundvlees (Krokettenkunst)
4. Oesterzwam (GroHolland)
5. Vegetarische (Mora)

De bitterballen werden door stagiaire Alessandra op grote schalen rondgedeeld en smakelijk aangevuld met een aantal culinaire sausen:
• Veganaise (Oliehoorn)
• Biologische mosterd (Marne)
• Clean Label mayonaise (Oliehoorn)
• Levonaise (Levo)
• Veganaise (Hellmans)

In de presentatie werd ruim stil gestaan bij de stappen die zijn gezet in de afgelopen jaren t.a.v. het bouwen van het duurzame merk Snackbar van de Toekomst met daarin ruimte voor de verschillende producten en diensten en de verschillende partners. Onze centrale boodschap over duurzaam ondernemen is gewoon: “Constateer je als ondernemer dat er iets moet veranderen, doe het dan gewoon! Ga aan de slag en zorg voor een positieve draai aan je ondernemersbestaan.”

De aanwezigen lieten weten dat eenieder wel iets met het verhaal kon voor zijn/haar eigen organisatie en zijn zo in de actiestand gezet.

Wilt ons boeken of heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken via [email protected]komst.nl of 06-51000901

Partners

Sfeerimpressie